[Zakończony] 🦀 KWM#1, Giveaway na akcesoria MZA — zadanie: mapowanie Grójca

Chciałbym ogłosić mały (niesponsorowany) konkurs na akcesoria MZA.

Na górze: brelok linia 411
Na dole: magnes linia 507 (uwaga: ma małą czarną kropkę wewnątrz liczby 0)

Zadaniem jest jak najlepsze zmapowanie Grójca do końca tego miesiąca (31 lipca włącznie).

Na czym najbardziej mi zależy:

• Dodanie chodników - proszę, aby nie były rysowane byle by rysować, zależy mi na jakości
  • Dodanie przejść dla pieszych i przejazdów rowerowych
  • Nawierzchnia
  • Dodanie dróg i inne ogólne poprawki

Zachęcam do korzystania z wysłanych przeze mnie świeżych zdjęć 360 dostępnych na Mapillary:

Nagrody:

1. miejsce: jedno akcesorium do wyboru
  2. miejsce: akcesorium które nie zostało wybrane przez osobę na 1. miejscu.

Z wygranymi, skontaktuje się bezpośrednio w wiadomość na OSM z konta NorthCrab. Przesyłka zostanie wysyłana przy pomocy paczkomatów na terenie Polski (zostanie opłacona przeze mnie). Moja ocena wkładu pracy jest w pełni subiektywna.

3 Likes

Podsumowanie zadania:

• Niesamowitą przewagą wygrywa syntex | OpenStreetMap @syntex.
  • Drugiego miejsca nie znalazłem - zauważyłem jedynie osoby z przypadkowymi zmianami w Grójcu, w ilości zestawów głównie 1. Nie było konkurencji, która zmapowałaby więcej niż lekko 1 ulicę. Więc nie ma tutaj raczej mowy o pomyłce, jednakże, jeśli ktoś wie coś czego ja nie wiem, to może dać znać i wezmę to pod uwagę. Na tą chwilę nagroda z 2-go miejsca przechodzi na kolejną edycję.

Planuję tego typu wyzwania robić częściej i może z większymi nagrodami. Fajnie byłoby jakoś zaangażować community w comiesięczne tego typu mini-challenge :smiley:. Oficjalna nazwa to :crab: Krabowe Wyzwanie Mapników (KWM).

3 Likes