@Tomkow1933 nie widzę dodanego przez Ciebie tu fotoradaru - camery i relacje są dodane na podstawie danych mapy fotoradarów canard - czy jest cos nie tak tu na mapie osm?
Chyba ze obecny poczatek jest źle naniesiony przeze mnie. Ale sprawdzalem teraz na smartfonie i jego widoczność magic earth
Tu jest to miejsce i Twoja bramownica na mapilary:
To gdzie dodałes fotoradar jest kilkaset metrów dalej od miejsca poczatku na następnej bramownicy z tablicami kierunkow - wiec źle zaznaczyłeś fotoradar. Porownaj też to gdzie naniosłeś fotoradar dla tego kierunku a gdzie jest zaznaczony na mapie urządzeń CANARD
Ten odcinkowy ma poczatek i koniec dobrze naniesiony - podałem tobie dwie relacje dla nitki Wrocław Północ - Wrocław Lotnisko (dwa pierwsze zrzuty a poniżej na końcu mojego posta relację Wrocław Lotnisko - Wrocław Północ.
Nie wiem dlaczego nie widzisz poczatku opp Wrocław Lotnisko. Jak widzisz dodalem też zrzuty ekranu z nawi z oboma koncami/poczatkami o u tych opp
Na opensrreet jest wszystko ok a to miejsce które pokazaleś i gdzie dodałeś fotoradar to nie jest faktyczne miejsce początku tego opp
Skomentowałem Twoją zmianę i niestety opp nie jest zabłąkane bo poczatki i końce obu #opp są naniesione poprawnie - w obu kierunkach.
Kazdemu się zdarza - takze mi - wiec spoko przynajmniej poprawilem jeden z tagow dla kamer super ze dodales zdjecie wiec można bylo porównać o którą bramownice chodzi i jest ok takze usuwaj ten fotoradar pozdrowionka