Wschodnia obwodnica Wrocławia

Ohohohohoho, gratulacje, no w końcu jakaś budowa się tam toczy. Way: ‪Wschodnia Obwodnica Wrocławia‬ (‪1355027770‬) | OpenStreetMap

XDDDDDDD

Musisz mieć uszkodzoną mapę, budowa jest zaznaczona od 8 miesięcy:

Tu PRysiowi zapewne chodziło nie o teren landuse=construction, który rzeczywiście jest tak oznaczony od 8 miesięcy, a o drogę highway=construction, której jeden z odcinków podlinkował, a która takie oznaczenie nosi od “zaledwie” 3 tygodni.

Trudno by miał mieć wcześniej inne oznazenie, skoro nikt nie wiedział, gdzie ta budowana jezdnia ma być. Teraz dopiero to widać.

Tak, dokładnie o to mi chodzi. highway=proposed powinien być już dawno zmieniony na construction. Ja nie wiem z czym macie problem. Załączyłem przecież szczegółową dokumentację drogi. Pokrywa się ona z tym co jest w proposed.

A co do waszej niemożności, zachodnia obwodnica Szczecina, wbili pierwszą łopatę i już jest construction. Ulica łódzka w Kielcach, dokładnie to samo. S7 oraz DK79 w Krakowie. Na całym świecie są drogi w budowie oznaczane jako higway=construction, tylko we Wrocławiu jest inaczej.

Kolejne miesiące mijają, moja córka już zaczęła mówić, podbudowa pod drogę jest już wykonana, a to dalej jest tylko propozycja drogi, żadna tam budowa czy coś…

Ohohohoho, ale wojna, wczoraj widziałem że ktoś dodał construction, dzisiaj z powrotem stan proposed, no cóż pozostało mi jedynie XDDDDDDD

A ja widziałem, jak ktoś tam pokasował ronda i drogi, a to co zostało zmienił na construction. A to dlatego, że znalażł gdzieś szkic projektu obwodnicy sprzed kilkunastu lat i go wprowadził.

Mam przywrócić jego wersję?

Właśnie podejrzałem proposed na dzień 02.09.2026r. godzina 10:10. Wszystko wygląda tak jak to jest w projekcie. Dlaczego nie jest to jako construction tylko proposed? Przecież budowa (po angielsku: construction) jest tam w trakcie.

Budowa jest od dawna jako landuse=construction.
Natomiast w wielu miejsach jezdnie jeszcze nie są w budowie.
Chodniki i ddr zaś nigdzie nie są budowane.

Btw jeśli masz projekt dostępny, to możesz udostępnić link do niego? Bo w tej chwili te wszystkie proposed są niewiadomego pochodzenia.

No przecież udostępniłem już kilkanaście postów wyżej: EZamowienia