Welke contour komt in de BAG?

Bij deze 3 gebouwen vraag ik mijn af of de contour in de BAG (op maaiveldniveau) recht doet aan de werkelijkheid?


Zullen we toch rap aan 3D moeten…
Alhoewel ik daar toch veel werk van zie komen.

Marc, zo ver hoef je van mij niet weg, kijk eens naar deze eenvoudige appartements gebouwen (BAG import - ligfietser), luchtig gebouwd boven de trap en liftkoker, de schuurtjes en parkeerplaatsen, http://www.openstreetmap.org/#map=18/52.18946/5.42296 Die heb ik ooit nagebouwd ism de architect met kleine steentjes na een uitdaging dat (vrijdragende vloeren) kun je daar niet mee maken. De eigen weg loopt onder het pand door naar de onder het huis gesitueerde parkeerplaats. Maar meer appartementsgebouwen hebben de parkeerplaatsen op een dergelijke manier creatief overdekt. http://www.openstreetmap.org/#map=19/52.36235/6.63930

Dan volgt nu een bekentenis:

Bovenstaande 3 gebouwen bestaan helemaal niet, maar zijn ontsproten aan de fantasie en de ongelooflijke vakbekwaamheid van Fotograaf Filip Dujardin.
Hij maakte een boek: “Fictions” met daarin de meest waanzinnige gebouwen, samengesteld uit honderden onderdelen van echte gebouwen die hij met photoshop samenvoegde tot nieuwe gebouwen.

Kijk hier en absoluut hier voor een fantastische ervaring.

In contact met Gemeente Heerenveen werd aangegeven als de overhangende verdieping, hoger is als 1,5 meter hoort bij de BAG die contouren aangehouden te worden als buitenlijnen van het gebouw. Dus niet iedereen tekent op maaiveld niveau.