Vraag over intekenen shops

Als gevolg van aanrijding zaterdag tussen een snorfiets en het achterwiel van mijn racefiets ben ik even zonder fiets (er bleek vanavond zelfs een klein scheurtje in de velg te zitten, terwijl ik verwacht had dat mijn mechanieker wel ff slag uit het wiel kon halen), en heb me gisteren nuttig gemaakt met het invoeren van diverse sportaccommodaties, horeca en winkels in gemeente Duiven.

Nu heb ik een vraag over een pand waar 3 verschllende winkels inzitten: Intratuin, Superkeukens en Gamma.

Wanneer ik kijk op http://www.openstreetmap.org/?lat=51.9589845836163&lon=6.01417779922485&zoom=18, zie ik de Gamma er goed instaan (zowel pictogram als naam), terwijl de andere twee winkels alleen met hun huisnummer worden weergegeven.

Ga ik vervolgens naar bewerken (met Potlach) dan zie ik wel ikoon van Intratuin (shop=garden_centre) en bij Superkeukens alleen een stip (mogelijk is er geen ikoon voor de keukenhandel) (shop=kitchen)

Doe ik nu iets verkeerds, of kan ik op deze manier geen meerdere winkels kwijt in één gebouw, of heeft het te maken met type winkel ??

Wie kan me op weg helpen. Ik heb nu al van alles geprobeerd/gewijzigd.

groen_duiven

een stip is unknown node, duidelijk, dus een betere/goede/andere node kiezen.
verder zie hier het verschil tussen de andere twee
http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tag:shop%3Ddoityourself
en
http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tag:shop%3Dgarden_centre

garden_center is nog niet rendered door mapnik, dan zul je deze niet zien.
zo ook bij bv motorshop

Je zou even even het adres van de node compleet kunnen invullen kijken of dat werkt (ADDRESS tab inb potlatch → name), anders moet je het gebouw taggen en hier het adres invullen als je de naam wilt zien. Bij een winkelcentrum niet handig. Dan moet je dus een “algemene” shop node symbool kiezen die wel geredered wordt.

Wim