Voetpad De Hofstad Hinthamereinde, 's-Hertogenbosch

Het voetpad De Hofstad die leidt van de Hofstad naar het Hinthamereind staat niet juist aangegeven. Het komt nu uit door een pand aan het Hinthamereind op die straat. Het moet echter uitkomen op het Hinthamereind naar de Buurthuiskamer Don Bosco op nummer 26. Kan iemand hier naar kijken en aanpassen? Vast bedankt!

Als ik er langs kom (binnenkort), zal ik even kijken.

Beste Henk, wat is er als Boschenaar op tegen om zelf te gaan kijken, een verhuizing ? In plaats van een ander er mee op te zadelen ?
Toen ik als mapper een lustrum geleden begon, gold de lokale mapper als de sterke kracht van OSM, wat is er veranderd ?

Dat van De Hofstad klopt, dat is volkomen verkeerd ingetekend. Heb deze aangepast en op basis van BGT nog wat andere zaken verlegd. Vlakbij mag ook nog wat survey gedaan worden: https://osm.org/go/0EvgL3rwn?m=
Daar ontbreek stukje Pulverplaats tussen Krommeweg en Verlengde Krommeweg. Is nu als Verlengde Krommeweg ingetekend maar niet zoals straatverloop is volgens BGT. Volgende keer maar weer eens kijken als ik in DB ben (of Marc is me voor).
(allemaal wijzigingen van ene Paul David baron Von Weenraid)

Zo te zien is het punt waar dit voetpad (https://www.openstreetmap.org/way/7076270) verbonden is met het Hinthamereind verschoven in deze changeset:
https://overpass-api.de/achavi/?changeset=99135761
Het was vast niet de bedoeling om daarmee het voetpad te verleggen, maar blijkbaar is dit al bijna een jaar onopgemerkt gebleven.

Ja, dat was een fout van mijn kant, sorry en @keesm bedankt voor het oplossen. Wel opmerkelijk dat bijv. Osmose dat niet heeft opgemerkt.