Verborgen name tag?

Op dit stukje kaart zie je een meertje: http://www.openstreetmap.org/?lat=52.26701&lon=5.05866&zoom=15&layers=B000FTF. Hij heeft in het echt de naam Spiegel en Blijkpolderplas, maar op mapnik staat 's-Gravelandsche vaart. In osmarender staat hij wél goed (zoom 17). De name tag van de plas ziet er ook goed uit. Waar (of hoe) kan ik die foutieve naam in mapnik vinden? Volgens mij heb ik zo’n beetje alles in de omgeving bekeken.

Het zou aan deze relation kunnen liggen:
http://www.openstreetmap.org/browse/relation/1656/history

Way 6293641 as outer = Spiegel en Blijkpolderplas
Way 6293755 as outer = 's-Gravelandsche vaart

Volgens mij hoort die laatste er niet in thuis? Zit namelijk veel noordelijker, ik zie het verband niet zo goed met die plas.

Ah! Twee outer multipolygons met het zelfde nummer (1656)! Hoe kan zóiets nu weer gebeuren! :confused: En belangrijker nog: hoe krijg je dat goed zonder overnieuw te beginnen. Weet er iemand een manier om het relatienummer van de 's-Gravelandse vaart te vervangen door een nieuwe? Als er van de week geen reactie op mijn vraag komt, verwijder ik hem wel en teken hem opnieuw in.

In Potlatch kan je die 's Gravelandse vaart toch eenvoudig ontkoppelen van de relatie zonder 'm opnieuw te hoeven intekenen?
En hetzelfde geldt verder voor eventuele inner ways/eilandjes of iets dergelijks die binnen de vaart zijn gekoppeld aan dezelfde relatie.

Ja, natuurlijk! Ik zat weer eens veel te moeilijk te denken. Ik heb gewoon die outer-relation met het kruisje verwijderd. Er zitten geen inner polygons in de vaart. Bedankt! Woensdag zou de tekst in mapnik dus goed moeten zijn.