updates Fietssnelweg F35 rond hengelo

In Hengelo heeft een nieuwe mapper met de beste bedoelingen de fietssnelweg F35 geupdated. Ik heb de mapper denk ik niet kunnen overtuigen dat je een fietspad niet op slot moet zetten met foot=no als er ook nog een wandelroute overheen loopt. Verder hoort de naam van het snelfietspad F35 volgens mij op een routerelatie en niet als name=… op de highway=cycleway.
De naam staat ook al op de ref .

Bij Dordrecht loopt de route F16 over fietspaden die allemaal een eigen naam hebben. dit heb ik als voorbeeld gebruikt. (edit:overigens haal ik die relatie wellicht weer weg, maar het is een mislukt project waar je niets meer overhoort. Het fietspad is ooit officieel geopend, maar daarna stokte alles)

https://www.openstreetmap.org/user/Philip711/history#map=12/52.2799/6.7716

Ik zal mapper Philip 711 uitnodigen op het forum van OSM.

Zijn al vaker opmerkingen over gemaakt, de F35 fietssnelweg is tamelijk beroemd hier en mensen snappen niet dat deze niet te zien is in OSM. Heb Philip 711 op changeset commentaar gegeven https://www.openstreetmap.org/changeset/56418571#map=16/52.2455/6.8255

Ik had deze post nog niet gezien, ik heb die naam al verwijderd. Tegelijk met foot=no naar foot=yes zetten. VMarc klaagde erover dat een wandelroute niet toegankelijk was.

Dick… ook op de andere changesets? Dan hoef ik niet meer te kijken.

Ik heb ook nog 3dshapes =forest hersteld die waren omgezet in Leisure=park http://overpass-api.de/achavi/?changeset=56421424

Parallelweg SS vanaf Hengelo tot aan de Kettingbrugweg en vanaf daar is de naam Elsbeekweg. Edit: Of toch gewoon tot aan de gemeentegrens?

Ik heb nog in de history gekeken, maar die namen waren al langer weg. Niet verder uitgezocht tot wanneer ze er wel waren.

foot=yes gezet van Hengelo tot in Enschede Spoordijkstraat en over dezelfde lengte de naam eraf.

Dan heb ik het probleem ook niet begrepen. En de gebruiker zal nog steeds niet snappen waarom het “niet in OSM staat”

MrKooken, Ik ben het eens met de strekking van je verhaal op die changeset, maar wat bedoel je met "Het punt is dat je nu de officiële namen hebt verwijderd terwijl hier belangrijke route-relaties lopen die deze naam nodig hebben. "
Volgens mij werken die route-relaties gewoon op way/node-id, en maakt de naam helemaal niets uit.

Daarom schreef ik ook dat ik het probleem dan niet heb begrepen. Nu hebben deze paden helemaal geen naam terwijl altijd gezegd werd dat fietspaden in een route wel een naam zouden moeten hebben zodat de route in de praktijk ook te volgen zou zijn.