Хочу привернути увагу товариства на те, що користувач tovdi останнім часом активно змінює адреси в населених пунктах Виноградівського району, які колись звірялися з відкритою кадастровою картою України та особистими спостереженнями - на адреси, які повністю збігаються з нумерацією на карті Visicom. І хоча в його наборах змін джерел не вказано але збіг з Візікомом практично 100%.
Наскільки мені відомо Visicom не є відкритим джерелом - ба вони навідь забороняють використовувати їхні дані на OSM. Але найгірше те, що їхні дані за межами великих міст, у селах тощо – це, м’яко кажучи, повний треш. Можу особисто засвідчити це як житель Великих Ком’ят
В деяких випадках він навідь скопіював “фантомні” будинки які є на Візікомі, але яких ніколи не було в реальності.
Наприклад: Way: 1552518131 | OpenStreetMap
Написав користувачу тут: Changeset Discussions of tovdi а також в приват. Mоже б хтось із більш досвідчених користувачів приєднається, бо він вже наробив велику кількість змін - наведений приклад тільки непочатий край - у такий спосіб перекроїв уже більшу частину району