Добавяне на нови големи инфраструктурни проекти

Здравейте,

дали има някой по-опитен от мен, който може да добави трасетата на магистралата между Русе и Велико Търново (А7), както и на тунела под Шипка? От доста време се чудя как точно се случва добавянето без трасето да е построено все още.

За А7 има чертежи, както и координати в обществената поръчка, поне за първите два лота, а за тунела под Шипка вчера беше подписан договора.

По принцип е възможно (и правено), но ползата е малка. България е държавата с най-голямо отношение планирани към построени магистрали в OSM. Поставете нещо реално и съществуващо, което ще ви е от полза, когато тръгнете на път.

В такъв случай не виждам защо следните обекти са добавени в картата и то видимо:
-лот 3 на АМ Европа (A6)
-лотове 4-9 на АМ Хемус (A2)
-голяма част от АМ Видин - Ботевград
Ако тези трасета претоварват сървъра с информация или бъркат софтуера за навигация разбирам, но иначе не виждам причина. Все пак тези трасета не са измислени така от нищото и на са далечни планове, а в момента текат обществени поръчки, проектиране и отчуждителни процедури.

И аз не знам защо са добавят обекти в проект. Освен да си мечтаете за светлото бъдеще или да видите като как ще минат спрямо нивите на дядо ви…