Сгрешено име на Гр.Драгоман

На новата карта на България от 19.07.2021 г. https://www.userbeam.de/osm/maps/europe/bulgaria/ е сгрешено име на Гр.Драгоман е написано Draghoman вместо Dragoman Нека администрацията да промени името.

Какви са тея пътища зелени червени някаква страшна цигания. Главните Пътищата освем с жълто НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СА ЗЕЛЕНИ И ЧЕРВЕНИ.

На Последната карта на България от 2021-07-23 https://garmin.opentopomap.org/#bulgaria имената на градове и села са толкова неграмотно написани че едва ли някога ще можете да ги зададете за търсене на навигацията си ако не сте видели как точно се изписват. Като село Драговищица написано е Dragovishchica както и село Петърч написано е Pet?rch и познай кога ще го намериш в картата май никога. Това е напълно не грамотна работа по неграмотно въвеждане на имена на градове и села в никоя друга карта до сега не съм виждал. И всеки ден сменят оцветяването на улиците това е малко детска работа задайте един път точните разцветки за всички категорйи пътища и стига сте си играли постоянно да ги сменяте.

Проверих имената които си посочил в OSM и всичко изглежда наред. Точката за Драгоман е последно обновена преди 4 месеца, тази за Петърч преди 2 година, а Драговищица - преди 9 години. Не съществуват записи с имената които споменаваш в базата данни, следователно проблема е в софтуера който генерира тези карти. Проблема на устройството за навигация ли се появява или някъде другаде? Можеш ли да пратиш снимки/скрийншоти на проблемните места?

Здравейте.
Единственото за което се сещам че е счупена транслитерацията и тя винаги си е била такава на mkgmap. Това е софта с който се компилират картите за Гармин базирани на Openstreetmap. Даже мисля на буквата “ш” слагаше “?” вместо буква. Не знам как стоят нещата и от доста време не съм гледал дали mkgmap поддържа Unicode така поне ако се тури картата в Гармин приемник би трябвало поне имената да излязат на кирилица и тогава няма да има проблеми. Проблемите са с имената на латиница. Ако го има тага “name:en” посочен за населеното място мисля че от там компилатора си взема името да се изпише но не съм много сигурен.