Какви са тея мижави обновления

Абе кви са тея мижави обновления кадето излизат през 10-15 дни гледам сега последното обновление е 40 килобаита аз лично съм прокарал пътища на 100 километра и тех ги няма? Кво правят тея OSM Подиграват се с трудъ на хората ние баламите ще си цъкам с часове пътища да прокарваме а те ще ги пращат в кофата за боклук а няма да стане тая.

Набии ги тея :smiley:

niki690, с кой профил редактираш, защото от този, с който си логнат тук във форума и който би трябвало да е същия няма нито една редакция. Явно някъде бъркаш, но не мога да схвана къде. :roll_eyes: Кажи ми къде си вкарвал нови улици и виждат ли се в някои от zoom-овете на openstreetmap.org?

Лично аз за последната седмица съм добавял разни работи и през сайта, и през програмата и всичко си е там.

Аз имам само един профил това е niki690 вкарал съм много пътища зад над 100 километра в района на община Костинброд Сливница Драгоман Годеч и околните села но няма нито един път които съм редактирал да е излезнал и не знам кво ства кои каде бърка.

Гледах ти профила и от него няма нищо качено, което е странно, щом казваш, че си добавил супер много неща. Не знам какво правиш и дали нещо с браузъра не ти е окей, но ако си логнат в този акаунт - виждаш си името niki690 най-горе в ляво, натиснеш едит и начертаеш нещо, сложиш му таг, после цъкнеш на Save, след което горе в дясно напишеш кратък коментар и натиснеш Upload - би трябвало това, което си нарисувал да се качи. Поне така действа обикновено и пътят влиза веднага в базата данни и излиза в профила ти, че си добавил нещо. Да не забравяш да пишеш коментар и да натискаш upload, след редакция?

Не знам кво става и ми е много чудно от Браузера ли е от кво е. Си нямам и представа днес пак добавях пътища и не знам кво е положението ще ли излезнат е с новата карта.

Явно нещата са тръгнали, защото промените ти излизат вече в профила, значи са качени. :slight_smile:

Най после нещата се получиха.

Колеги как да корегирам една грешка в района на Гр.Костинброд едно изоставено поделение на ВВС е записано като далечна приводна станция. Както и Алдомировско блато Което не съществува от повече от 25-30 години пресъхнало е няма и капка вода

За Алдомировското блато - си прав и моите спомени са такива. Промених го на natural = wetland с type marsh, каквото всъщност е. Иначе на поделението може да му махнеш името - така или иначе си е собственост на военните и е хубаво да си остане означено като такава територия, освен ако не са го прехвърлили на общината, както се случва често.