Иглолистна гора в широколистна, мултиполигони и дефектни рендери.

Здравейте, от известно време съм се захванал да векторизирам гори и се сблъсках със следния проблем на всички рендери, които познавам:
Мултиполигон с outer landuse=forest и wood=deciduous и inner wood=coniferous не се рендва като гора, а просто се приема за дупка. Не се отчита, че има допълнителен таг и няма причина да се прави дупка. Направих проучване и това, което открих е, че май е остатък от дефинирането на мултиполигони в миналото, но това не променя факта, че в момента е невъзможно по правилата да покажеш мултиполигон от два типа гори в кой да е рендер, без да тагнеш едното nature=wood, а другото landuse=forest. Открих решение на проблема, което е също малко тагване за рендера, но в случая не мисля, че е толкова неправилно:

Решението е с два мултиполигона - един описващ цялата гора - landuse=forest, wood=deciduous - outer, като отделните иглолистни горички са inner без никакви тагове, и втори мултиполигон, където са събрани всичките иглолистни гори без тагове и всичките като outer, а на самия мултиполигон се добавят тагове landuse=forest, wood=coniferous. Така всичко се рендва като гора. Как смятате, дали този начин е удачен?