Γέφυρες Ισθμίων και Κορίνθου

Καλημέρα σας,

Κοιτούσα τις βυθιζόμενες γέφυρες στα άκρα της διώρυγας της Κορίνθου (μία στα Ίσθμια και μία μεταξύ Κορίνθου και λουτρακίου.

Αν κατάλαβα καλά το bridge:submersible δεν είναι αποδεκτό tag (το έβαλα δοκιμαστικά στην γέφυρα των Ισθμίων, αφήνοντας στην γέφυρα της Κορίνθου στο γενικό bridge:yes)

Να το αφήσω πιστεύετε στο bridge:yes ή αξίζει η προσπάθεια να γίνει αποδεκτό και αυτό το tag???

ομολογώ πως δεν ξέρω αν και πόσο συνηθισμένες είναι οι βυθιζόμενες γέφυρες στον κόσμο. Βλέπω πως και η αγγλόφωνη wikipedia αυτές τις δύο χρησιμοποιεί ως παράδειγμα, ενώ φαίνεται ο όρος να χρησιμοποιείται και για άλλου είδους γέφυρες οι οποίες είναι κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν όταν φουσκώνει κάποιος ποταμός και τις σκεπάζει.

σχετικά links:

Γέφυρα Ισθμίων: http://www.openstreetmap.org/#map=17/37.91880/23.00751
Γέφυρα Κορίνθου: http://www.openstreetmap.org/#map=17/37.94953/22.96340
Βυθιζόμενες γέφυρες στην wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Submersible_bridge

Μην σκάς γι’ αυτή τη λεπτομέρεια. Η διαδρομή των highway να φαίνεται σωστά για να μπορούν να βγαίνουν σωστά οι διαδρομές σε κάποιο navigator. Άφησέ το έτσι μέχρι να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα (μάλλον από το Open Sea Map). Δεν βλέπω αυτή η λεπτομέρεια να επηρεάζει κάτι στον χάρτη και από την άλλη ήδη έχει οριστεί ως movable, που είναι τεκμηριωμένο στο wiki και το οποίο σημαίνει πως δεν μπαίνει στην μέση σε κάποια θαλλάσια διαδρομή.