не знам ни једну земљу (барем у Европи) где се практикује означење путева са Е-бројем (“међународна ознака”), тако да по моме ово ref=int_ref никако не долази у обзир и нема смисла. Кроз овако нешто у Србији настали су и глупости од назива као онај фамозни “коридор 11”… или аутопут “Е75”… - нпр. у Немачкој се Е-бројеви ретко где нађу на путевима. А сад кад већ постоји званична нумерација аутопутева у Србији ја сам за да се она и користи
Но, нажалост чисто сумњам да ће се нова нумерација ускоро наћи на путоказима на аутопутевима а камоли на магистралама где се ретко кад нађе и нека стара нумерација - све што је постављено недавно (а није оштећено или украдено) има стару YU-нумерацију (нпр. аутопут СУ-НС-БГ где на новим зеленим путоказима свугде пише М-22).
Можда ипак боље да се чека док не видимо неке доказе да се нова нумерација примењује на терену? Или да је убацимо овако да се још не појављује на мапи, после ће мо “лако” мењати тагове? Нашао сам да постоји official_ref=* у оваквим случајевима. Види овде: