Επαλήθευση ονομάτων οδών σε ένα ελληνικό χωριό

Γεια σας!

Αυτή είναι μια μετάφραση από μια ανάρτηση που έχω ήδη ανεβάσει. Ελπίζω, μεταφράζοντας την στα ελληνικά, να προσεγγίσω περισσότερο το ακόλουθο πρόβλημα, ώστε να λυθεί πιο γρήγορα, περιστασιακά και από τους ντόπιους. Εάν αυτή η μετάφραση είναι τόσο ανακριβής που είναι δυσανάγνωστη, διαβάστε το αγγλικό μου άρθρο σχετικά με το πρόβλημα.

Είμαι ένας αρκετά νέος χαρτογράφος στην κοινότητα OSM, ο οποίος έχει ήδη κάνει κάποιες τοπικές επεξεργασίες για ένα ελληνικό νησί, επειδή κάνω διακοπές εκεί πολύ συχνά (Κάρπαθος).

Από περιέργεια, περιηγούμουν στο Google Street View και βρήκα ένα χωριό στο Street View, το οποίο έχει πλήρη κάλυψη. Το χωριό για το οποίο μιλάω είναι η Σκάλα Φούρκας, Κασσάνδρα, Χαλκιδική. Βρήκα πολλές πινακίδες οδών, κάτι που θα ήταν χρήσιμο για το OSM, επειδή όλοι οι δρόμοι είναι ανώνυμοι στο OSM σε αυτήν την πόλη, αλλά δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω, επειδή το Google Street View δεν είναι επιτρεπόμενη πηγή για επεξεργασίες OSM. Το γνωρίζω αυτό.

Τώρα η ερώτησή μου: Θα μπορούσε κάποιος να επαληθεύσει αυτά τα ονόματα οδών; Δεν είμαι από την Ελλάδα, επομένως δεν μπορώ να επισκεφτώ ούτε αυτό το χωριό.