Terugmelden fouten in de gemeentelijke topografie in gemeente Utrecht

Even een kort berichtje n.a.v. wat werk dat ik aan het doen ben in de buurt Transwijk in Utrecht. Het valt me op dat in de BGT-laag van de gemeente Utrecht veel bankjes staan die in de periode 2012-2014 zijn verwijderd. Dan is het goed te beschikken over actueel beeldmateriaal (of in de buurt rond te kunnen kijken). Daar beschik ik over, maar het viel mij dus erg op.

Ik wil graag de gemeente Utrecht hierop wijzen. Hoe kan ik een terugmelding doen op de BGT? Is dat via Verbeterdekaart.nl? Of moet ik daarvoor direct bij de gemeente Utrecht zijn? Ik ben benieuwd wie hier al ervaring mee heeft.


P.S.
Ook zie ik, als nabrander op de vele discussies over massale import van open data, ook veel afvalbakken ingetekend. Die blijken er vaak al lang niet meer te staan (of een meter of 10 verderop). Dat pleit denk ik maar weer voor het niet invoeren van dit soort data.

Hier is een zeer mooie website voor in het leven geroepen.
https://verbeterdekaart.kadaster.nl

https://www.kadaster.nl/-/verbeter-de-kaart-is-vernieuwd

Er is een grote campagne omheen gezet om gebruik ervan te stimuleren.

PS.
Wat betreft de massa imports, deze zijn niet gewenst, en volgens mij is er buiten AND import, 3dShape en BAG import om, geen goedkeuring.

Dank voor de tip! Was het toch dat Verbeter de kaart.
En waarempel, nu zag ik het: wanneer je flink inzoomt staan daar wel degelijk de bgt-details. Heb er meteen een melding gedaan.

Ik doe regelmatig meldingen. Verschil in reageren tussen de gemeenten is groot.