SOTM 2013 Tallinnassa

Terve !

Osalle porukkaa on varmaan tuttua juttua jo se, että FOSS4G-konferenssia ollaan hakemassa Helsinkiin vuodeksi 2013 (FOSS4G = Free Open Source Software for Geospatial).

Lisätietoja konferenssista ja vuoden 2013 hakemuksista löytyy täältä: http://www.osgeo.org/conference/rfp

Tuolta löytyvän Letter of Intentistä voi siis päätellä, että tähän mukaan on ajateltu myös OpenStreetMap:in State of The Map -konferenssia. Ajatus on se, että tuo järjestettäisiin Tallinnassa juuri ennen varsinaista konferenssia.

Virolaiset ovat jo lupautuneet, että hakevat SOTM:ia, jos me saamme FOSS4G:n. Tietysti ei ole varmaan, että nämä konferenssit pysyvät yhdessä, mutta Denverin kokemusten mukaan se on hyvin tehokasta ajankäyttöä.

Virolaisten avuksi tarvitaan sitten myös suomalaisia. Löytyykö vapaaehtoisia, jotka ovat kiinnostuneita antamaan työpanoksensa konferenssin hakemiseen ja järjestelyihin? Tuo SOTM:n hakeminen tapahtunee joskus ensi syksynä.

Olisin tässä kirjailemassa FOSS4G hakemukseen, että tuota SOTMia haetaan sitten virolaisten ja suomalaisten OSM aktiivien toimesta. Tietysti yksi aktiivi riittää, mutta olisi kiva saada vähän enemmän henkilöitä mukaan.