Nisam znao, ali lepo za znati. Da li imaš neku referencu gde popričati sa njima/gde je source za generisanje mapa, možda je prosto kao dopisati im logiku u generisanje/normalizovanje?
Inače, ne bih rekao da je problem “njihov”, evo na primer probajte da tražite “djakovacka” i na nominatimu i na geonames - nema rezultata:( Štaviše, kad sam malo kopao, shvatio sam da nema name:sr-Latn dodat za naš jezik. Tako da mi sad više nije jasno ni ko consume-uje name:sr-Latn tag (osim što ga Nominatim uzima, pošto prosto uzime sve “name:*” tagove, a inače i “name:sr-Latn” bi mogao da se zove i “name:mali-perica”)? Sad se igram sa Nominatim normalizacijom, da vidim da li je lakše rešiti problem sa normalizovanjem “ђ” i “џ” u “dj” i “dz” u tom kodu ili da prosto dodajemo alt_name. Možda alt_name reši i OsmAnd, why not? Tako da - ja bih prvo da počistimo naše dvorište; ako Nominatim i GeoNames ne mogu da rade sa “djokovacka”, to je naš problem, ni OsmAnd-ov, ni hrvatski:) Tako da - trenutno pokušavam da vidim Nominatim da sredim. Nekako mi rešenja sa generisanjem custom mape (ako je OsmAnd, CycleMaps i sl. ne bi koristili!) nisu interesantna, pošto jednostavno ne rešavaju osnovni problem. Ako postoji opcija da OsmAnd koristi našu mapu, da se uglavimo u njihov deployment proces, recite.
Ne uzbuđujem se ni ja za TomTom, samo dajem primer lošeg user experience-a:)