Merhaba. Elinize sağlık. Hızlıca indirebilmek için sadece yol sayısı az olan iki il’e (Ardahan ve Siirt’e) baktım. (İl verileri aracındaki yol sayısı ile bu illerdeki way türündeki highway=* etiketli nesne sayısı aynı(5229 Siirt, 4293 Ardahan).) Buna dayanarak bu yorumu yazıyorum.
@ryztrk’ün önerdiği gibi belediyelerin açık veri portallerindan bilgi çekmek mümkün ise bu çok iyi olacaktır. Belediyelerin kent rehberleri için bora can’ın hazırladığı şöyle bir liste var: bora can's Diary | Kullanılabilecek kent rehberi linkleri | OpenStreetMap Belki işinize yarayabilir. Eğer belediyelerin açık veri portallerinden veri çekmek mümkün değilse veri kalitesini yükseltmek için aklıma gelenleri aşağıya yazdım.
Anladığım kadarıyla bu araç, sokak adlandırma oranını ölçerken way türündeki tüm highway=* etiketli öğeleri sayıyor. Bazı öğeleri hesaba katmayarak veri kalitesinin arttırılabileceğini düşünüyorum. Hesaba katılmayacak öğeler için aklıma gelenler şunlar.
-Bir yol, parçalı çizildiyse bu araçta bu yol birden çok kez sayılıyor. Örneğin A caddesi, dört parça şeklinde çizildiyse bu sistemde dört ayrı yol gibi hesaplanıyor. Programlama bilgim yok. Belki navigasyon uygulamalarında bunu önleyen daha iyi algoritmalar vardır. Benim aklıma gelen çözüm yolu şu. OSM veri yapısında yollar aslında düğümlerin sıralanmış hali. Way - OpenStreetMap Wiki
Tek bir yol olduğu halde parçalı çizilen yollarda mutlaka ortak düğümler vardır. Eğer bir düğüm, birden fazla yolda geçiyorsa ve o yolların adları aynı ise bunlar tek yol olarak sayılabilir. Örneğin way/101 ve way/102’nin adı A caddesi ise, way/101 ve way/102 ortak bir düğüme sahipse way101 ve way102 iki yol değil tek yol(A caddesi) sayılabilir.
-Yaya yollarının(highway=footway) muhtemelen büyük kısmının elenmesi gerek. Adı olan yaya yolları da var tabii ki. Sadece yayaların geçebileceği bazı sokaklar highway=footway ile OSM’e eklenmiş olabilir.
Elenebileceğini düşündüklerim şunlar. Eğer nesnenin etiketlerinde highway=footway + footway=crossing varsa bunların kesinlikle elenmesi gerek. Türkiye’de, bir adı olan yaya geçidi varsa bile bunların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordur. Aynı şekilde kaldırımlar da(highway=footway + footway=sidewalk) bu hesaplardan çıkarılmalı. Dünya’da da adı olan kaldırım çok nadir, kaldırımlar da genellikle adlandırılmıyor. Benzer şekilde, footway=traffic_island da hesaba katılmamalı. footway’in geriye kalan değerleri ise Türkiye’de fazla kullanılmamış. footway | Keys | OpenStreetMap Taginfo Turkey
-Bazı yolların elenebileceği diğer etiket ise highway=service. Türkiye’de highway=service etiketli sokak caddeler pek de az değil gördüğüm kadarıyla. Hepsi elenemez. Ama elenebilecek alt etiketler var. highway= service + service=parking_aisle 'ın hepsi elenebilir diye düşünüyorum.
-Bağlantı yolları( highway=*_link ) da hesaplamadan çıkarılabilir gibi duruyor ama emin değilim.
-Bu konuda net bir fikrim yok. Ama mevcut durumu görmek istiyorsak highway=construction ve highway=proposed etiketli yolların elenmesi de düşünülebilir.
Binaların geliştirdiğiniz araçta nasıl sayıldığını bilmiyorum. Eğer seraları da saydıysanız Türkiye’de çok sera(building=greenhouse) var. Seraların da adresi olması mümkün ama çok azının adresi varsa seraların da bu hesaplardan çıkarılması verinin kalitesini yükseltebilir. building | Keys | OpenStreetMap Taginfo Turkey
Sayıları az ama building=yes + shelter_type=gazebo etiketli 866 öğe görünüyor. Bunlar da yüksek ihtimalle hesaplamadan çıkarılabilir.