Gość chciał dobrze oraz przytomnie poprosił o sprawdzenie. Zdaje się że poprzerywał kilka relacji. OSMCha
Możliwe, że miany wpłynęły na sygnalizację świetlną i coś jeszcze. Changeset: 161436124 | OpenStreetMap
Marek-M wprowadził już korekty. Partia jest mu wdzięczna
Bydgoszcz. Wiele adresów w obszarze starego miasta wydaje się niepoprawnych, obecnie bardziej wierzyłbym PRG, choć lepiej gdyby zweryfikował to lokals.
Do tego kamienice były chyba rysowane z orto, ich podział nie do końca odpowiada temu, co wskazują adresy i EGiB.
Przykład Note: 4240110 | OpenStreetMap - na tej ulicy jest dużo nieścisłości. Parę miesięcy temu już coś w okolicy poprawiałem, ale tu się trzeba dobrze przyjrzeć.
Na pewnym etapie dobrze mi idzie ale kibel zaczyna się od zjazdu z Lwowskiej do ostatniego przystanku. To jest kawałeczek w paru podzielonych odcinkach które chciałem połączyć by to uprościć. Miejsce zatrzymania w deko błędnej lokalizacji. Pomiędzy zjazdem a miejscem zatrzymania jest kilka innych relacji i przy próbie połączenia tych kawałków siedzi mi na karku parę innych relacji więc kibel do dłubania. Tą jedną linię poprawię aż do aktualnego miejsca zatrzymania i ewentualnie kiedyś dobiorę się przerobienia w całości tego kawałka. Aktualnie chcę po prostu zobaczyć czy mi wyjdzie podstawowe połatanie tej jednej linii autobusowej.
Relacja jest trochę pokitrana na pętli w Mościcach prawdopodobnie zewzględu na ułożenie obiektów jak i ich tagowanie. Jedyne co mogę zrobić to gdybym był na miejscu to sprawdzić pętlę na miejscu (miejsca podjazdu, odjazdu,zatrzymania.
Autor uwagi usunął konto/dostał bana. Wtedy pierwszy komentarz wygląda jak treść uwagi - więc pewnie w przypadku braku komentarzy będzie to wyglądało tak