Odradio sam za sve nivoe (od Srbije do naselja). @Srdjan023 je već pomogao jer je odradio sve okruge - hvala! Ovo je šta sam stavljao na kraju:
population=N
population:census:2022=N
population:date=2022
source:population=RZS
Proverite po želji.
I dalje mislim da su neke stvari oko cenzusa vs. admin boundarija komplikovane, počeo sam temu ovde.
Nisam ništa radio za čvorove (admin centre), niti planiram jer je komplikovan problem. Treba staviti ove tagove na admin centar ako je admin centar od naselja, ali ne treba ako je to isto centar i mesne zajednice (jer će se misliti da je to broj stanovnika MZ-a). A pored toga onda treba naći sve admin centre od opština koji nisu u isto vreme centri naselja…ufff
Mogao bih, samo ne znam šta da se ažurira? Naselja ili i opštine/gradovi? Treba da imamo sve wikidata linkove. Ako šta fali, sada će se primetiti:) Ali treba mi pomoć oko wikidate - šta se dodaje - samo population - Wikidata ili ima još neki property? Vidim da wikidata ima koncept rural/urban populationa, možda se to mapira na RZS-ov “tip naselja” i čak male/female population. Odradio sam svih 5 population propertyija na Inđija - Wikidata, pogledaj jel to tako treba da bude pre nego što nastavim, @Duja !?