Nie wiem, jak to się stało, ale skrupulatni maperzy z Niemiec policzyli gdyie jest ile turn:lanes:*
Polska jest na drugim miejscu w świecie.
niemcz nie mogą zrozumieć, czemu jestśmy tak mocni
bo turn lanes są Polakami jak bociany
A tak poważnie, wystarczy, że znajdzie się maniak konkretnego tagu i opędzluje bo na inne rozrywki przeciętnego Polaka nie stać. Niemcy za dużo zarabiają więc są zbyt leniwi.
Powiem tak, nie tylko że mnie to cieszy:
Gdy dotarły do mnie te informacje zaproponowałem dołączenie turn:lanes do specyfikacji apki nawigacyjnej powstającej w firmie w której pracuję. Jak znam życie odpowiedź będzie pozytywna. :)
Cykle programowania, tzw. sprinty, są ustalone na najbliższe miesiące, ale myślę że w kwietniu będzie to w apce.
Z dzisiejszych informacji od project leadeara wiem, że wersja beta będzie dla Was dostępna (w końcu! Jest poslizg który mnie b.b. wkurza!) 27 stycznia.
Witamy na OpenStreetMap, tutaj znajdziesz ludzi którzy uważają wielogodzinne dziubanie punkcików i kresek na ekranie komputera za zajęcie ciekawsze od seksu, tańca i zabawy
Moglibyście przy pomocy tej mapy skontrolować nasze najważniejsze szlaki komunikacyjne i ważne skrzyżowania w największych miastach? Apka nad którą dłubiemy m pokazywać liczbę pasów jezdni.
Witaj Marimil,
mam włączoną podaną przez Ciebie stronkę ale po 10 minutach nadal nie pojawia się liczba pasów. Czy coś robię nie tak?
Pozdrowienia,
Marek
Najlepsza była by taka mapa, gdzie widoczna była by ilość pasów jezdni i można było z prawym klawiszem myszy otrzymać funkcję edytuj w JOSM.
Męczę się próbując wyłapać luki w ilości pasów jezdni skacząc między ITOworld a edytorem.
Marku, na moich wizualizacjach od zoom=16 w prawym górnym rogu pojawia się ikonka klucza. Otwiera widok w JOSM. Nie jest to może tak wygodne jak otwieranie poszczególnych dróg, ale jest.
A może jest albo ktoś by napisał wtyczkę do JOSM pokazującą liczbę pasów. Może da się to jakoś ostylować.