Parainen Innamon saaren rakennukset ja tiet - mikä ihmeen Haukisaari?

Olen piirtämässä Turun saaristoa ja törmäsin varsin omituiseen “asutukseen” Innamon saarella (https://osm.org/go/0btvgCHC?m=). Innamo on nimetty Haukisaareksi ja kartalle on piirretty rakennuksia ja teitä, joita ei löydy mistään muusta lähteestä. Historiasta näkyy, että muokkaukset on tehty toukokuussa 2021 ja lähtenä on käytetty Turun kaupungin Ortokuvaa. Hakukoneella ei löydy mitään tuloksia esimerkiksi Haukisaaren venemuseosta tai Haukisaaren K-kaupasta.

Mitä noille ilmeisen virheellisille karttamerkinnöille uskaltaa tehdä?

Vaikuttaa että mielikuvitus on lähtenyt laukalle. Siltä osin ehdotan delete.

Näyttääpä että ko. kohteet lisänneellä käyttäjällä on lähtenyt muuallakin mielikuvitus laukalle, joten ei muuta kun sitä suuremmalla syyllä pois vain. “This changeset has been reverted. Please do not add fictional places to OpenStreetMap.

Kiitos vastauksista. Poistin mielikuvituskohteet ja piirsin tilalle oikeaa dataa. Jotenkin hämmentävää minkälaisella pieteetillä on joku jaksanut piirtää mielikuvitusasioita :wink:

Jos jollain on tuollainen harjoitteluhalu, niin onkos OSM:ssä harjoituspaikkaa, jossa sitä voisi tehdä ihan kenenkään siitä häiriintymättä? Vai onko viisainta vain harjoitella todellista dataa pienin askelin?

https://opengeofiction.net/ vois toimia

Totta - tuolla on jo nyt kaikenlaista, joten eiköhän sinne lisää kaikenlaista mahdu.

Tähän liittyen tiedoksi tällainen user_block. OSM Foundation’in Data Working Groupin (pardon my english) toimesta voidaan tällaisia erimittaisia estoja asetella käyttäjille erinäisistä syistä.