OSMF vergadert (weer) in Amsterdam -- avondje plannen?

Hallo allemaal,

Vorig jaar vergaderde het OSMF-bestuur een weekend in Amsterdam. Op zaterdagavond hadden we een ‘meet and greet’ met een groepje mappers uit de regio. Dat was erg gezellig. We hebben nu besloten om onze jaarlijkse vergadering weer in Amsterdam te doen :slight_smile: en we zouden ook graag weer een biertje / frisje drinken met jullie. Heeft iemand zin om dat te organiseren voor zaterdagavond 20 mei?

Voor de volledigheid, we zijn Kate Chapman, Ilya Zverev, Peter Barth, Frederik Ramm, Mikel Maron, Paul Norman en ik.

Ik hoor 't graag,
Martijn

Leuk idee! IK ben er in elk geval bij.

Leuk! Er is eigenlijk niet veel te organiseren aan, we moeten een plek en een tijd afspreken. Hoe klinkt Kobalt om 20:30?
http://www.openstreetmap.org/node/539179321 / http://www.cafekobalt.nl/

Is er ergens waar ik dit kan aankondigen behalve hier? Een Meetup-groep of dergelijke? Wie kan daarmee helpen?

https://www.meetup.com/nl-NL/OpenStreetMap-Nederland/

Je kunt inschrijven via de meetup. Helaas kan ik die avond niet, ik heb eerder dit jaar een uitje geboekt voor 20 mei. Maar laat je zéker niet weerhouden. Ik was er vorig jaar bij en heb toen een tijdje gechat met Ilya. Zoals misschien bekend is hij een van de ontwikkelaars van Maps.me, de editor waar op dit forum nogal eens over geklaagd wordt. Jé kans dus om in een gesprek met hem eens te vragen wat er achter de keuzes zit die zij in hun editor gemaakt hebben.

Daarnaast zul je Mikel Maron tegenkomen (werkt bij Mapbox) en natuurlijk ‘onze’ Martijn, de man achter OpenStreetView en Maproulette, werkzaam bij Telenav. Voorts zijn daar ook nog Kate Chapman (vroeger gewerkt voor HOTosm) en, wie kent hem niet van velerlei discussies, Frederik Ramm. En als je leuke ideeën hebt voor OSM kun je die ter plaatse kwijt bij het gehele OSM bestuur.

Bedankt voor het toevoegen van de Meetup. Ik kijk ernaar uit!

Even een reminder, dit is aanstaande zaterdag alweer! Ik ben van plan voor aanvang nog wat te mappen in centraal Amsterdam. Ik zie dat Amsterdam inmiddels erg ver compleet is, maar toch ontbreken er hier en daar nog wat POI - bijvoorbeeld langs de Nieuwezijds Voorburgwal. Wie doet er mee?

Hi Math1985, leuk idee :-), maar ik heb zelf andere mapping plannen, eigenlijk dagelijks deze hele week, dus ik meld me niet aan.