Bardzo fajne. Miałem pisać, że dobrze byłoby dodać sklepy spożywcze, ale w międzyczasie komuś tę stronę pokazywałem i zacząłem klikać w różne miejsca i samo się znalazło (wszystkie sklepy, nie tylko spożywcze ). Najbardziej podoba mi się wizualizacja godzin otwarcia, której mi brakowało - raz ze strony zastosowań (sprawdzanie ich ręcznie w danych nie jest zbyt wygodne) - dwa ze strony mapowania - nareszcie widzę, gdzie w okolicy brakuje mi jeszcze godzin otwarcia.
Doskonała robota, dziękuję.
składam protest. Tak gorąco a nie ma lodziarni na gdzie.bl.ee jest tylko cafe albo restaurant w połączeniu z cuisine a nie ma shop=ice_cream ani amenity=ice_cream
i widzę, że ludzie mapują pod render
Jest problem. CoinURL którego używasz do reklam, jest uznawany (sprawiedliwie lub nie) za niebezpieczny. To stanowi duży kłopot, jak widać tutaj:
EDIT: wygląda na to, że to jednak sprawka domeny bl.ee :<
Wydaje mi się, że najwyższy czas zaktualizować format “opening hours”, “service_times”
W edytorze JOSM mamy przygotowaną wtyczkę w “Dane → Edytuj godziny otwarcia” lub Ctrl+Alt+Shift+O
Jeśli wstawiam numeru do kontaktu to wstawiam je w formacie +CCABCDEFGHI (bez spacji), bo kiedy dymek wyświetli się w przeglądarce to mogę skopiować numer lub od razu na niego zadzwonić, jeśli rozpoznawane są numery telefonów (np. przez Skype’a). A nie jakieś myślniki i inne cuda wianki…