OSM-pilsen Q2-19

Hei

Jeg tenkte vi kunne prøve oss på nok en OSM-pils. Denne gangen skal vi prøve å lære fra forrige gang og være litt mer synlige i terrenget.
Jeg tenkte at en gang neste uke skulle passe, gjerne på fredag for min del :wink: (det blir i sånne fall 21. juni, men det er siste skoledag så det kan jo fort hende at noen blir litt opptatt den dagen).

Det blir i hvert fall et eller annet utested i Oslo sentrum i gangavstand fra Oslo S. Hadde gjerne funnet en plass med utendørsservering, men været er jo ikke til å stole på. :frowning:
Legger ut mer info ettersom ting blir mer ferdigtenkt.

Uansett, hyggelig om vi kan få noen tilbakemeldinger på når det passer best sånn at flest mulig kan få være med. Legg en kommentar her, gjerne med når det passer best.

Jeg kommer, bare si hvor og når den dagen :slight_smile:

Tror tirsdag 18. blir best jeg. Passer for meg i hvert fall. Lurer på om jeg skal være lat og velge Sir Winston som plass, eller om jeg skal legge litt mer tankekraft i å velge “det perfekte stedet” :slight_smile:

Tid: etter jobb.

Jeg skal være på denne hele dagen så jeg er vel egentlig klar til 15:00: https://www.tekna.no/kurs/open-transport-data-otd-38409/

:cool: https://www.godt.no/artikkel/24625858/her-finner-du-koselige-uteserveringer-i-oslo

~fjernet, se neste post~

ENDRING: Det blir ikke på tirsdag (i morgen). Vi prøver å utsette til på fredag så ser vi hva som skjer. Er jo ikke direkte stor pågang med påmeldinger her så vi får se hvordan det blir.

Var borte og sjekket Østbanehallen nå. Jeg anbefaler dermed samling på Royal Gastropub. Det var ikke mulig å booke bord ute, men det går kanskje å få plass inne, eller et annet sted i nærheten hvis det skulle bli helt fullt. Meningen er at vi sitter på utsiden :slight_smile: Det er en sånn ute-bar der.

https://www.openstreetmap.org/way/506513937
~ Kl. 15-16

Jeg får til å komme på fredag, så jeg blir med. :slight_smile:

Og jeg kommer, kanskje ikke så tidlig som kl 15, men så fort jeg kan etter jobb

Jeg skal forsøke å komme.

Det er bra Tor! Vi håper du kommer.

Sola skiner, så det eneste som kan gå feil er at det blir trangt om plass. Vi får evt. være fleksible med lokasjon. Men det blir et eller annet sted rundt Østbanehallen/Operaen/Karl Johan, men vi satser i første hånd på Royal Gastropub (uteserveringa).

Vel møtt!

Sola forsvant med det samme vi satte oss, men det var vellykket. Hyggelig å få møte selveste Turleder’n også :slight_smile: Ser frem mot Q3 :sunglasses: