OSM-pilsen Q1-20

Hei igjen,

Vi hoppet over Q3- go Q4-pilsen men jeg tenkte at vi kan jo prøve oss på en ny pause fra “vinter”-hverdagen ved å kose oss med noe i Oslo sentrum.

Jeg tenkte foreslå 20. eller 27. februar, eller hvis det blir veldig dårlig med vinterferien - kanskje 5. mars. Kom med innspill :slight_smile:

Jeg blir gjerne med hvilken som helst av de dagene :slight_smile:

weeklyOSM har en oversikt over kommende arrangementer. Få dette inn der i neste runde? :slight_smile: http://weeklyosm.eu/archives/12778

Venter til jeg kan feste det til en vedtatt dato :slight_smile:

Flott initiativ. Jeg kan 27/2 og 3/3, men ikke 20/2.

Det passer for meg 20/2 og 27/2, men 5/3 er er usikkert.

Da heller det mot 27.

Da foreslår jeg Torsdag 27. februar på Brygg i Oslo som endelig forslag. Jeg reserverer et bord som er stort nok for ca. 10.

Skal vi si oppmøte fra 16:30 og utover?

Brygg har masse varianter på Øl og en del matretter for den som er sulten. https://brygg.no/

Det er rett over gata fra arbeidsplassen min, så det passer perfekt :slight_smile:

Ahh - jeg kommer fra Bergen som representant for MUST ( https://www.linkedin.com/company/must-bergen/)) den 25.02 til Oslo.
Da får jeg oppsøke Brygg på egenhånd og se om noen vil treffes da også- Planlegger å møte der kl 19 og sitte til ca 23 og ta nattoget hjem til Bergen.

Hilsen OSM- nybegynner - glad for hjelp og veiledning i OSM

Jeg er helt splitter ny innen OSM (bortsett fra at jeg har brukt appen i en tid). Hadde vært gøy å høre mer om OSM (er spesielt interessert i 3D-kart og plotting i 3D).

Er i utgangspunktet opptatt tidlig kveld/kveld den 27., men kanskje jeg rekker en tur innom. Kanskje noen har mulighet til å oppdatere hvor man sitter (og hvor sent det evt. blir)?

Jeg tror du kan spørre etter meg i baren siden jeg har reservert bord. Hvor sent det blir er ukjent, men jeg regner med vi orker sitte i noen timer i hvert fall. Kommer vel an på stemninga og hvor mye folk har tenkt seg på jobb dagen etter :slight_smile:

I dag er den store dagen. Håper på godt oppmøte :slight_smile:

Jeg kommer ihvertfall :slight_smile:

Rett frem, lengst inn i hjørnet

Takker for god stemning igår. Vi hadde oppmøte fra NKA, Turleder’n, og Foreteller med kollega, tre fra Entur også Thor (regner med det var du som svarte på mailinglisten?). Sen kom det en til som jeg ikke fikk med meg navnet på. :roll_eyes:

Selv takk for insj og gjennomføring! Det var veldig hyggelig, og fint å kunne få blåse ut litt frustrasjoner muntlig også, og ikke bare på tastaturet :stuck_out_tongue_winking_eye: