OpenFietsKaart niet meer geupdated?

In West-Vlaanderen zijn heel wat fietsknooppunten hernummerd, en nu ik een nieuwe kaart heb wou ik ze eens vergelijken (om te kijken waar er nog aanpassingen moeten gebeuren in OSM).

Maar OpenFietsKaart toont enkel de oude situatie. Bekijk het verschil tussen b.v. Lonvia:

http://openfietskaart.nl/?zoom=13&lat=51&lon=3&layers=000BFFFFFTF
http://cycling.waymarkedtrails.org/#?map=14!51!3

Iemand een idee wanneer er weer updates zouden kunnen zijn?

OFM is net geupdated. Ik heb vanavond de versie van 14-05 gedownload en wijzigingen, die ik 13-05 gedaan heb, staan erin. Dus verser kan niet.
Oh wacht, sorry, dat is weer een andere fietskaart. Verwarrend hoor, al die verschillende fietskaarten.
In ieder geval is die kaart al maanden niet meer bijgewerkt. Fkp wijzigingen van maanden geleden staan er niet in.

Sander, dit is geen fout van OpenFietsMap. Ligfietser bseert zich op de gegevens van OSM, en daarin zijn de nieuwe knooppunten nog niet aangepast. Dit gebeurd door vrijwilligers. Dat zal dus nog wel een tijdje duren eer die allemaal terug up-to-date zijn. Die andere kaarten worden vanuit Fietsnet zelf aangepast. Kijk maar op Fietsnet.be. Als je niet kan wachten, moet je mee helpen! :slight_smile:

Guy

@Guy, openfietskaart.nl heeft niets te maken met Openfietsmap, behalve dat beide op OSM zijn gebaseerd. De Openfietskaart is een initiatief van Rubke.

OK, missing van mij. Maar ook die OpenFietsMap is gebaseerd op OSM, welke zelf niet instaat voor de toevoeging van nieuwe wegen, fietswegen, ed. Dat doen de mappers. Die redenering blijft staan.

Guy

Ik geloof niet dat dat de vraag was van Sander, die vroeg zich af waarom de OFK niet meer de laatste wijzigingen van OSM laat zien.