Multipolygoon Nuldernauw

Kan iemand kijken naar multipolygoon nr 120437 tussen brug Nijkerk en Zeewolde? Dit is de waterlijn van het Nuldernauw.
Bij editen van wegen lijkt deze grote stukken over land van de Flevopolder te lopen. Vast dank.

Tekenis, weet je zeker dat dat het juiste nummer is? Volgens http://www.openstreetmap.org/relation/120437 ligt deze in Equador…

[bloos] Excuus, ik vergat een cijfer: 1204375 …

Dit nummer ziet er beter uit.
Zie dat deze multipoly bestaat uit verschillende aparte ways die samen een outer vormen. Sommige editors (zeker Potlatch2 is berucht) laden dan niet de gehele poly of kunnen deze stukken die buiten het zicht zitten gewoonweg niet tonen, waardoor het lijkt alsof het niet helemaal klopt.
Zolang je van deze multipoly zelf afblijft en je enkel beperkt tot andere zaken zou het verder goed moeten gaan en kun je die blauwe waas negeren. Wil je de multipoly zelf bewerken kun je het beste JOSM gebruiken, die is toch wat robuuster op dat vlak.

Ik ben hier wegen aan het bewerken: http://www.openstreetmap.org/#map=19/52.28462/5.52940
Ik zie echter dat rond de door mij gemaakte way [370236564 ] een path of footway slingert dat in de Mapnik rendering wel zichtbaar is, maar in Potlach en ID niet. De indruk wordt gewekt dat dit komt door de bovengenoemde multipolygoon die ‘buiten zijn oevers treedt’. Die multipolygoon heb ik verder niet nodig.

Gebruik je JOSM dan kan je zo’n kaart ( image opslaan) eronder leggen als dat vanwege de licentie op de kaart mag.
Als de kaart klopt en ook zo is aangelegd.
Misschien heeft deze BV al een getekend bestand (shapefile) die je mag gebruiken.

Zie inderdaad dat er ook wat wegen rondom je way op de kaart getoond worden, maar als je de data erbij laat zien (http://www.openstreetmap.org/way/370236564#map=18/52.28497/5.53045&layers=D ) bestaan ze dus niet (meer).
De mapnik rendering kan achterlopen hier (er zijn momenteel nogal wat gedropte frames: http://munin.openstreetmap.org/openstreetmap/render.openstreetmap/index.html#renderd)), dus het zou best kunnen dat op een later moment deze render glitches nog verdwijnen.
Aangezien ze in de rendering van Cycle Map en MapQuest niet te zien zijn en deze eigenlijk altijd achterlopen vermoed ik dat dit eerdere probeersels van je zijn?

Voorbeeld:

https://www.openstreetmap.org/way/341792387

Het kan nooit zo zijn dat de dijk en het water tot het landgoed behoren.
Deze gebiedsintekening is dan niet correct.

Valt me op dat ook bij een wijziging gemeld in het topic Beginnersvragen dat de verwijderde voetpaden/tracks nog steeds getoond worden.
De files lijken actueel en recent verwerkt (bijvoorbeeld: https://c.tile.openstreetmap.org/17/67465/43402.png/status ).

Lijkt alsof oude data blijft hangen in de rendering zodat dit niet meer goed getoond wordt. Iemand enig inzicht in wat er hier mis gaat?