MML:n esrit OSM:ksi?

Onko missään saatavilla jonkun askartelemaa valmista toolsettiä, joka konvertoi MML:n karttadataa OSM muotoon isoja määriä?

Tavoitteena ei ole tuoda MML:n -aineistoa OpenStreeMappiin, vaan haluaisin luoda garmin imageja MML:n kartta-aineistosta ja hakea päälle OpenStreeMapista tavaraa harrastuksia varten (kelkkareitit, pyöräreitit, ladut…). Tulokset toki vapaasti saataville. Löytyisikö tuohon apuja?

edit: Esim. sääntötiedosto TopoMapCreatorin ShapeToOsmTooliin veisi jo pitkälle. Jos viivatyypit on kohdillaan niin homman pitäisi olla tuosta eteenpäin aika helppo kun visualisointiin voi käyttää valmiita osm:lle tehtyjä style/typ -filuja.

//Antti

Värkkäilin pari vuotta sitten MML → OSM konversion parissa ja sain homman toimimaan tiedostotasolla varsin hyvin. Importointi openstreetmapiin onkin sitten toinen juttu.

Tein konversion ogr2osm.py:llä ( https://github.com/pnorman/ogr2osm ). Tagikonversioon tarvitsee mkt-gml.py translaatiotiedoston, joka löytyy täältä: https://github.com/tpikonen/ogr2osm-translations

Lisätietoja löytynee näistä forum-säikeistä:
http://forum.openstreetmap.org/viewtopic.php?id=22255
http://forum.openstreetmap.org/viewtopic.php?id=21845

Ainakin silloin koko MML meni konversiosta läpi, konversioskriptan bitit voivat toki olla vähän syöpyneet sen jälkeen.