Mistä Nominatim hakee postinumerotiedot?

Osaako joku valaista mistä Nominatim hakee postinumerotietonsa? Oheinen API-kutsu https://nominatim.openstreetmap.org/reverse?lat=60.17099&lon=24.917443&format=geojson&accept-language=fi palauttaa virheellisen postinumeron jonka mielelläni korjaisin lähtötietoihin kunhan vaan tietäisiin minne. Käytetäänkö tuossa kenties jotain OSM:n ulkopuolista postinumeroaluejakoa vai generoidaanko datat jotenkin OSM:sta? Huomasin että tällaisella kohteella https://www.openstreetmap.org/node/2476642833 on tuo sama virheellinen postinumero, mutta voiko tuo kohde oikeasti olla lähteenä?

Täällä on kahdenlaista tietoa https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Nominatim/FAQ

Toisaalta

ja toisaalta

Oikean vastauksen saisi todennäköisesti nopeimmin kysymällä porukalta, jotka tietävät
“You can also contact the developers on IRC on channel #osm-nominatim.”

OK! Kiitos vinkistä.

Kuulostaapa vähän siltä ettei tuohon kannata hirveästi luottaa ja hieman haastavalta jos haluaisi tuonne jotain korjauksia. Tarkoittaakohan tuo eka kohta “Please add missing postal codes as either nodes or (where possible) as polygons.” että lisäykset pitäisi tehdä OSM:iin? Käsittääkseni siellä ei juurikaan ole postinumeroita alueina vaan enemmänkin erilaisiin POI- ja osoitepisteisiin kytkettyinä.

Sitä se minun käsittääkseni tarkoittaa, ja toka kohta tarkoittaa, että vaikka lisäisitkin, niin ei se kuitenkaan vaikuttaisi Nominatimiin.