Mappen van doodlopende stukken

Ik ben in aantal doodlopende straten aan het toevoegen welke nu nog als doorlopende straten zijn getekend. Ik heb ze bijgewerkt zoals op de onderste afbeelding is te zien ( de weg van links sluit nu nog als niet doodlopende straat op het Hoosveld aan). Het paaltje heeft de tage

barrier=bollard 

en het klein reststukje vijverweg heeft de volgende tags.

highway=path
name=Vijverweg
surface=paving_stones
tracktype=grade1

Als ik echter de routeplanner over de wijzigen laat lopen dan gaat deze met de auto er nog doorheen waar dat niet zou moeten. op de bovenste afbeelding zouden de twee omcirelde aansluitingen doodlopend moeten zijn.

Wat doe ik fout?


Waarschijnlijk niets.
De planner loopt waarschijnlijk achter op de kaart, dat is alles.

Mijn ervaring is dat de ingebouwde routers in het weekeinde worden bijgewerkt.
Dus ik zou zeggen: probeer het maandag nog eens een keer.

Oke. Ik dacht de rest wordt ook ook snel bijgewerkt dus dan zal dat met de navigatie ook wel zijn maar ik hou het in de gaten, bedankt.

highway=path en tracktype=grade1 gaan eigenlijk niet samen: https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Key:tracktype ook al omdat je surface=paving_stones aangeeft.

Op basis van een opmerking van Eggie in onderstaande post heb ik de tacktypes ook al van de highway=path weggehaald. bij highway=path staat op wiki ook geen tracktype. Ik heb bij alle path nu wel de surface laten staan.

https://forum.openstreetmap.org/viewtopic.php?id=66694