Map Feedback- Sweden

Hej Svenska OSM samfundet!

I TomToms strävan att förbättra OSM planerar vi att utföra redigeringar baserat på er användarinput. Denna aktivitet relaterar till att kontrollera om fel som tas emot för TomTom-kartan också är giltig för OSM-kartan.

Vännligen observera att vi kommer börja med ett litet antal, och vi kommer endast att utföra redigeringar om de tillför värde till OSM-kartan eller inte står i konflikt med några nyligen gjorda redigeringar av communityn samt at dessa redigeringar stöds av en lokal källa. I avsaknad av trovärdigt källmaterial kommer vi att nå ut till lokalsamhället för vägledning.
Vi börjar med att redigera POI, markanvändning, adresser och vägar under denna aktivitet. Med tiden kommer vi att utvärdera mer feedback och utöka till andra teman. För ytterligare information om typerna av planerade redigeringar, kolla gärna: GitHub

MapRoulette-utmaningen som används för dessa redigeringar kommer endast att vara tillgänglig för vårt redigeringsteam eftersom den kan innehålla konfidentiell information. Tillsammans med #tomtom-hashtaggen som följer med varje TomTom-redigering i OSM, kommer vi också att lägga till #tt_mapfeedback till ändringsuppsättningen för varje redigering som är ett resultat av sådanna användarfeedback.

Vi planerar att börja med Sverige om 2 veckor, tillsammans med ett urval av länder för vilka det finns tillgänglig användarfeedback. Sedan expanderar vi till andra länder. Kontakta mig gärna direkt om du har några frågor eller tankar om den här kommande aktiviteten.

Hälsningar
Salim

2 Likes