Laatste Garmin maps niet up-to-date?

de laatste Garmin maps hebben als datum 23042009. Echter wijzigingen van 21-04-2009 zijn niet geïmplementeerd. dit is de eerste keer dat ik zo iets zie. Is er iets gewijzigd na de upgrade naarAPI0.6 die dit veroorzaakt?

De planet files zijn nog niet helemaal in orde. Ik lees dat ze er nu mee bezig zijn. Wellicht heeft dat ook zijn weerslag gehad op de Garmin tools?

Dat zou inderdaad goed kunnen, de planet dumps zijn niet OK op dit moment. Zie het even een weekje aan…

geduld is hetsleutelwoord dus. bedankt, hugo

FF een vraagje. Hoe moet ik omgaan met de datum die op de site staat, betekend dit dat er "elke dag " een nieuwe database is die je kan installeren?

Vr.gr. Wil

De datum die op de site genoemd staat is de datum van de OSM data snapshot. Afhankelijk van welke kaart je kiest wordt er een dagelijkse snapshot (NL topo) dan wel wekelijkse snapshot (world routable) gebruikt. Van de NL topo kaart komt iedere dag dus een nieuwe versie uit met de laatste stand van de OSM data.

Volgend vraagje:
Ik heb snap-shot van datum 20090429 gedownload. De time stamps van de img files in Mapsource zijn 25-4-2009. Klopt dat? (er ontbreken ook een aantal wijzigingen, zo merkte ik het op).

Hugo

Ja, dat klopt. Het lag dus niet aan de planet update maar omdat de MapSource installer niet meer geupdate wordt sinds 25 april.

NSIS compiler die de MapSource installer maakt geeft de volgende error:

Internal compiler error #12345: error creating mmap the size of 34074655.

Na wat gezoek op de server is duidelijk geworden dat de /tmp disk vol zat. Na deze geleegd te hebben lukt het comprimeren weer en de generic MapSource installer is weer up-to-date. Vanmiddag om 12:00 worden alle kaarten weer geupdate en dan zijn alle MapSource installers weer bij.

Lambertus, bedankt. Werkt weer ‘:cool: