Kiss & ride

Heeft iemand ooit een Kiss & ride zone getagged ? En een alcohol vrije zone ?Zo niet enig idee ? Of hoe ?

Ja hier … bij het station. https://www.openstreetmap.org/#map=19/51.80794/4.66597
Nog even “en” veranderd in “&”
Er staat een bord met die tekst.

Alcohol? Volgens mij mag, behalve op een terras, nergens in het openbaar alcohol genuttigd worden. :slight_smile:
Als bezoekers buiten het café gaan roken nemen ze hun pilsje mee. Dat laatste mag niet.

Hoi Eggie, bedankt zal even kijken. Het alcohol verbod kan ik hier niet uithalen, http://www.loketgezondleven.nl/gemeente-en-wijk/gezonde-gemeente/alcohol/wetgeving-en-beleid/landelijke-regels/ dat wordt dus een meevaller, bovendien staat er toch echt een bord met die boodschap in de openbare ruimte rond een school in Zaanstad. Ik kan me herinneren dat delen van Zuid-oost, De Poort, Kraaiennest en Holendrecht (winkel centra) ook een specifiek alcohol verbod hadden.

Volgens Parking lanes http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Key:parking:lane, heb je zoiets als

parking:condition:right:maxstay=30 min

dus in dit geval misschien parking:condition:right:maxstay=kiss ?

of gewoon op

parking:lane:right=no_parking

houden ?

is trouwens al eens op de NL-mailing list gepasseerd, (net een search gedaan): https://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk-nl/2009-December/010525.html

Hi escada, das nou het leuke van OSM veel fora, zelfs nu nog. Ontwikkelaars op Github kijken niet naar Talk of mappers op Q & A vice versa, meerdere werelden dus en bovenal zoek het uit. Kortom je weet eigenlijk niet waar je moet of kunt kijken, terwijl er geen compleet beeld is van al die fora, maar waar ach zoek het uit, als we maar ergens komen. En dan vrees ik teveel creativiteit te gebruiken.

als ik het niet vind op http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Map_Features, doe meestal wel een search “OSM tag wat_ik_zoek” op een zoekmachine, bv. google. wat_zoek_ik vervang ik natuurlijk.