key=key:Een of andere naam

Ik loop af en toe eens een paar misspelled-tag errors met Keepright bijlangs en kom regelmatig deze tegen: key=Een of andere naam. Ik ga er een beetje vanuit dat het de tag ‘name’ moet zijn, maar hoe kan deze fout eigenlijk met een zekere regelmaat voorkomen? En is mijn aanname dat het ‘name’ moet zijn altijd goed?

Heb je geen lijstje met Id’s? Zo zonder voorbeelden is het lastig oordelen.

Nee, ik kom er af en toe eens eentje tegen. Restaurant 't Sonnetje was er eentje. Die heb ik aangepast omdat het wel erg duidelijk is dat het hier een name betreft.

Hier staat er ook eentje. Die heb ik nog even in de oude staat gelaten: http://keepright.ipax.at/report_map.php?error=5721429

Er valt mij niets op daar. Waar moet ik naar kijken? Op een kaart kom je meestal geen tags tegen. Ik dacht meer aan een url naar de node-id.

Via de keepright error balloon kan je doorklikken naar de node. (Je moet alleen wel eerst de errors inschakelen want die staan (bij mij althans) uitgeschakeld als ik via een url naar de error in keepright spring):
't Sonnetje: http://www.openstreetmap.org/browse/node/480700470
Bouwlustpad: http://www.openstreetmap.org/browse/way/41614171

Heb nu verschillende pagina’s met fouten op http://keepright.ipax.at bekeken.

Genoeg fouten. Maar als ik map kies zie ik nooit een foutsymbool op de map (van die symbolen die in de linkermarge beschreven staan).

Een hele mooie site. Maar op deze manier kan ik niet bij een fout komen.

en onder api zit een link als http://www.openstreetmap.org/api/0.6/way/43483888 maar dan kun je er nog niet bij. Met een api2 als http://www.openstreetmap.org/browse/way/43483888 zie je tenminste meteen waar het om gaat en kun je er ook snel bij.

Ben ik de enige die zo’n link mist?

… door op de knop “all” te klikken.

Ok. Daarna kun je inderdaad overal bij.

Ik heb niets gezegd.

Geweldige site trouwens zo.