Kaart downloaden

Kan iemand me vertellen wat er verkeerd loopt. Ik probeer een osm kaart te downloaden maar krijg nooit de gelegenheid een land te selecteren. Ik las dat het de eerste maal wat kan duren voor deze mogelijkheid werkt maar na 12 uur wachten was het nog net hetzelfde. Alvast bedankt voor de hulp.

Zie https://forum.openstreetmap.org/viewtopic.php?id=65753

Beste ligfietser,
ik ga naar deze pagina http://garmin.openstreetmap.nl/ en daar zou ik de mogelijkheid moeten krijgen om Oostenrijk aan te klikken bij
“Choose a predefined country” maar dit lukt niet ongeacht welke “Choose your map type” aanduid. Pagina blijft maar laden en stopt niet. Landen keuze onmogelijk.

Alfred, de server ligt plat en ik weet niet hoe lang dit gaat duren.
Probeer een andere kaart https://wiki.openstreetmap.org/wiki/OSM_Map_On_Garmin/Download

Beste,

op deze site https://www.freizeitkarte-osm.de/garmin/de/oesterreich.html lukt het me vanzelf dit te doanloaden maar had toch graag geweten wat er verkeerd loopt op de site van osm.

Ja dat zou ik ook graag willen weten, maar we worden hierover nooit geïnformeerd en moeten maar hopen dat het ooit goedkomt.

Beste,

ik had je vorige antwoord aangaande de site nog niet gelezen, dus mijn vragen zijn opgelost. Als het niet inlaad nog maar eens proberen later.
Alvast bedankt voor uw snelle antwoorden.

Van de systeembeheerder gehoord dat het nog niet gefixt zal zijn deze week.