Czasem idzie dobrze, w ten sposób kiedyś został przyjęty mój heliport, ale czasem słabo, jak w przypadku systemu klasyfikacji rzek. W tym wypadku akurat idzie zgodnie, jak dotąd.
Zagłosowałem “za”, akurat dziś mnie naszło by powrzucać kilka osiedlowych trzepaków na OSM, a tu brak takowej możliwości… Dzięki Mateusz, świetna robota! Pozdrowienia
Czy mógłbyś założyć analogiczną propozycję na Wiki dla tych obiektów (lub poinstruować mnie jak to się robi)?
PS. Może dasz się namówić na “re-open” bileciku o różnym renderowaniu ławek z oparciem i bez? Myślę, że o ile są osoby którym ten pomysł przypadł do gustu, a nie mamy test-renderingu który pokazałby efekt (z całym szacunkiem, ale zamknąłeś ten bilecik wyłącznie na podstawie swojego indywidualnego wyobrażenia potencjalnego efektu), wtedy zamykanie tych bilecików jest ucinaniem dyskusji w jej toku i jest nie fair względem innych użytkowników. https://github.com/gravitystorm/openstreetmap-carto/issues/3187
Żeby zrobić nową propozycję mam skopiować np. propozycję trzepaków i pozmieniać kolejne rubryki, czy jest do tego jakiś gotowy szablon który po prostu się wypełnia?