Gebruiker delete 7m2 OSM data

Gebruiker delete 7 vierkante kilometer.
https://www.openstreetmap.org/changeset/45269453
Wat de reden is weet ik op dit moment nog niet.

Gezien de begeleidende comment (Paden van particulier landgoed door eigenaren verwijderd.) is het niet geheel per ongeluk. Een revert lijkt me op zijn plaats. Als je het niet eens bent met vermelding van de paden op jouw prive-landgoed, is dit in ieder geval niet de manier om daar mee om te gaan.

Kan iemand dit reverten?

Ik revert de changeset

Dank je.
Rest een eventueel interessante discussie: als je als prive-eigenaar van een stuk land niet wilt dat het gemapt wordt in OSM, wat doe je dan? Zijn daar regels voor? Ik geloof dat ik een geval als dit nog niet ben tegengekomen. Je kunt natuurlijk in ieder geval met access=private de prive-stukken markeren.
Wat weten we hier eigenlijk van? Wat voor landgoed is het? Is de eigenaar boos? En waarom dan?

Hoe staat het dan op Google Maps? Daar staat niet veel.

Een tijdje geleden werd ik gebeld door een van de bewoners van het buurtschap Kop van 't Land. Of ik de parkeerplaats van de kaart wilde verwijderen. http://www.openstreetmap.org/#map=19/51.78803/4.75669&layers=N
Op zich al wonderlijk dat je als lokale mapper bekend bent. :slight_smile:
Men was bang dat de parkeerplaats op de kaart (routeplanners / afgeleide kaarten) vreemde parkeerders zou aantrekken. 'k Heb toen de naam veranderd in “Privéparking Horeca en aanwonenden”. Overigens stond hij al op access = private.
'k Ben bang dat het niet gaat helpen daar. Mensen parkeren hun auto met fietsendrager aan de Dordtse kant en pakken het veer met de fiets.

Dan kun je een conflict krijgen. Ik heb nl al fietsknooppunt netwerk omgelegd. Met die zelfde changeset zijn oversteken verwijderd.

Controleer je knooppunt even als je wil. Ik had inderdaad een conflict.

Ziet er weer prima uit. Bedankt voor het werk.