FOSS4G NL&BE 25-27 september 2024 Baarle

Wie het topologisch bizar interessante gebied van Baarle (Hertog en Nassau) nog een keer van dichtbij wil bekijken: OSGeo.BE en OSGeo.NL organiseren daar gezamenlijk de FOSS4G van de lage landen. Mappers zijn daar altijd welkom.
Heb je zelf nog een interessant project (of iets anders) waar je over kan presenteren: helemaal van harte welkom! op FOSS4G BE+NL 2024 zie je meer… deadline voor de Call for Presentations is 8 juli, dus je kan nog een weekje nadenken ;-).
De conferentiedag is de 26e, maar als iemand een workshop wil geven over live mappen, dan kan dat de middag van de 25e september.
Cheers,
Erik.

2 Likes

Ik ben erbij :+1: :smile:

1 Like

Goed nieuws! We hebben ondertussen al een ruime hoeveelheid voorstellen voor verhalen ontvangen (zo’n 40). Dus dat gaat zeker de goede kant op. Maar… er mag nog meer bij.

Om die reden hebben we besloten de inzendtermijn nog iets te verlengen: tot 22 juli. Door de oogharen naar de oogst kijkend zien we een leuke variatie aan presentaties. Wel een beetje weinig over QGIS, wat mogelijk wat verrassend is, daar kan zeker nog wat bij.

Kortom: Verlengde deadline voor presentaties voor de FOSS4G BE/NL: maandag 22 juli.
16:56

1 Like

Nog even een berichtje om het topic weer naar boven te brengen. Nog 4 dagen om presentaties in te zenden mensen! :slight_smile:

1 Like