Fietsenkelder onder universiteitsgebouw (Utrecht)

Via deze gebruikersopmerking kom ik bij mijn vraag: hoe kun je het beste die fietsenkelder op de kaart zetten? Er is niets bekend over de afmeting en vorm, dus ik heb er nu een simpele node neergezet met level=-1.
Wat is een betere manier?

De ingangen waar in de opmerking over wordt gesproken zijn hier te zien (maar lees ook even dit draadje), helaas zijn de mapillarybeelden ter plekke niet van dat gedeelte beschikbaar.

Dat brengt me ook nog op dit:
De voetgangersverbinding die tussen de twee gebouwen bestaat (zie mapillary) is verbonden met die gebouwen. Die loopbrug stond eerst “los” van die gebouwen, maar ik heb hem nu vastgezet aan het gebouw. Is dat de juiste manier? Feitelijk moet je hier indoormapping gaan gebruiken, want die hele loopbrug is zo toch niet voor routering te gebruiken.

Ik ben wel een aantal keer daar geweest, dus misschien kan ik de situatie wat duidelijker maken.

Bij 52.08277,5.17814 en 52.08277,5.17787 zijn twee uitstulpingen aan het gebouw te zien, waar de ingangen van die fietsenkelder zijn. Deze is daaronder rechthoekig van vorm maar hoe ver de kelder doorloopt zou ik niet durven zeggen, ik ben er al even niet geweest. De stalling is inderdaad publiek toegankelijk.

De loopbrug zit inderdaad aan beide gebouwen vast, en maakt aan de noordkant een slinger waarvan de eerste bocht op de kaart staat. Ik zou zeggen, als je die brug vanaf het huidige eindpunt recht naar het noorden doortrekt zit je aardig goed. De brug komt uit in Nieuw Gildestein http://www.openstreetmap.org/relation/3990681, niet in het naastgelegen Numangebouw.
Soortgelijke loopbruggen (maar dan recht) zijn ook bij bijv. http://www.openstreetmap.org/way/300094970 te zien.

Volgens mij is dat de situatie zoals die nu op de kaart staat.
Ingangen van de fietskelders heb ik nog niet ingetekend.

De brug klopt met de situatie zoals ik die mij kan herinneren. Bedankt dat je het even hebt aangepast.