Facebook група

Здравейте,

Търсих дали вече имаме българска група във Фейсбук, но не можах да намеря. Позволих си да създам една - https://www.facebook.com/groups/636048026407613/ Ако имате профили в социалната мрежа, ще се радвам да се присъедините там :slight_smile:

Не ползвам Фейсбук, така че няма как да участвам там, но според мен е хубаво да се ползват всякакви възможни начини за промотиране на ОСМ.
Само се надявам дискусиите (кокото и да са редки) да останат тук в свободния официален форум, а не да се преместят в затворена корпоративна мрежа.

Като цяло не е лошо да помислим какви други стъпки можем също да предприемем с цел да се разчуе в България какво е, аджеба, ОСМ, Има много потенциал за развитие.

Фейсбук не е “затворена корпоративна мрежа” :slight_smile: То е нещо много различно от този форум и дума не може и да става да си съперничат по някакъв начин. По-скоро биха се допълвали взаимно.

Имах предвид, че е затворена платформа, контролирана от голяма корпорация, която не се интересува от отворени данни. Примерно, ако нямаш акаунт изобщо не можеш да видиш какво се коментира в групата. Отделно, нищо не се индексира от търсачките и реално не може да се намери от хора, които търсят информация.

Въпреки това е хубаво, че си я направил, дано по този начин повече хора чуят за ОСМ. Ще е хубаво и там да има линк към този форум. :wink: