Чи можемо ми використовувати треки на EveryTrail та йому подібних?

Є трек (не мій), підвантажений на еврітрейл: http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1786369&code=5f039eafd3881c86d5b47cac0519e04b

Будучи залогованим, я можу скачати цей трек у форматі gpx. Чи не порушу я якоїсь ліцензії, якщо завантажу його до нас і помаплю по ньому?

Питання стосується також інших сайтів, які дають можливість стягнути чужі треки.

Судячи з http://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk-ph/2009-January/thread.html#274 нібито можна, але там же ж пишуть, що Everytrail дозволяє не тільки завантажувати треки з gps-пристроїв на сайт, але й створювати їх по google-картам/знімкам.
Тому треба бути уважним і не скачати намальоване вручну. Намальовані треки крім того, що створені по гуглу, ще й приблизні/неточні, краще їх не імпортувати в OSM.

Конкретно по цьому треку по характерним “зірочкам” під час зупинок видно, що він з пристрою.
Але як ви зможете прописати інформацію про те чи там стежка, чи лісова дорога, чи може ті туристи взагалі десь блуканули і пішли по лісу де немає і стежки?
Це я до того, що туристичні маршрути краще мапити тільки по своїм трекам

ок, значить треба бути уважним.

Ну якщо є кілька треків, які накладаються - то є велика ймовірність, що там є стежка. Плюс в поєднанні із супутниковими знімками стає легше визначити, де є туристична стежка.

Крім того, є треки із фото, по яких можна позначати не лише стежки, а й поі - мости, водопади.

По своїх треках мапити добре, але довгими осінніми вечорами можна і чужі треки розгребти, головне уважно.

І є ще нюанс - якщо людина закинула трек на сайт типу еврітрейл, їй простіше кинути лінк на нього, аніж шукати сам gps-трек. Таким чином можна використати досвід попередніх походів бувалих туристів.