Destination tag op onderliggend wegennet

Ik zie dat de “destination” tag vrij consequent gebruikt wordt bij een oprit/afrit of weefvak op een snelweg. Ik ben nog geen voorbeeld tegen gekomen waarbij deze tag op provinciale of lokale wegen gebruikt wordt. Persoonlijk denk ik dat het meerwaarde kan hebben als de navigatie (ook buiten de snelweg) kan verwijzen naar verkeersborden en richtingen die de weggebruiker zelf kan zien.

Wat is het beleid van het gebruik van de “destination” tag op het onderliggende wegennet? Als er geen beperkend beleid is ben ik benieuwd naar jullie mening om dit toe te passen op lokale wegen, en hoe ver ga je dan? Enkel de N/S wegen? Of ook andere (niet provinciale)wegen?

Ter info: Het gaat mij om het toevoegen van de destination m.b.t. de grote palen (voorbeeld) en blauwe borden (voorbeeld). Het gaat hierbij niet om de bruine toeristische bordjes (voorbeeld) of witte bordjes (voorbeeld) die veelal naar voorzieningen wijzen.

Niets op tegen, prima plan!

Op wegen met maar één rijbaan is het mogelijk dat er vanuit links een andere bestemming op de borden staat dan vanuit rechts?

Op dergelijke wegen werk je met destination:forward= en destination:backward=

Normaliter ga je tot en met de tertiary wegen.
Unclassified en lager zou geen wegwijzers moeten hebben.