Conferenties

Hallo allemaal,

Misschien een hoop ouwe koek, maar hier wat nieuwtjes over aanstaande conferenties.

Dichtst bij is SOTM US http://stateofthemap.us/ - de komende week nog ‘early bird’ korting, toegang voor $75. Dit jaar in Washington, DC op 12 en 13 April. Afgaande op de vorige editie in San Francisco, wat de drukste OSM conferentie ooit was met meer dan 400 aanwezigen, zal dit wel weer een groot evenement worden. We zijn het programma nu aan het samenstellen en het ziet er goed uit - zeker interessant voor bezoekers van buiten de VS. Ik mede-organiseer deze conferentie, dus laat me weten als je vragen hebt.

Dan komt SOTM EU, https://sotm-eu.org/ - de eerste SOTM EU sinds 2011, in Karlsruhe op 13-14-15 juni. Daarvoor is de CfP nog open, ik weet niet hoeveel van jullie al ideeën voor een sessie hebben ingediend, maar dat lijkt me zeker de moeite! Bijvoorbeeld over al het werk rond de BAG? Laat me weten als je meer info wilt, ik ben lid van de programmacommissie van deze conferentie.

Tenslotte SOTM in Buenos Aires, op 7-9 November dit jaar. Nog geen site maar hier is de blog post: http://blog.openstreetmap.org/2014/01/12/buenos-aires-hosts-sotm14/ . Over deze heb ik weinig info (Henk weet meer, neem ik aan) maar het lijkt me een enorm leuke lokatie. Niet naast de deur maar als je de reis en verblijf kunt veroorloven wel iets om naar uit te kijken.

Ik ben geen super-regelmatige forumbezoeker, als antwoord hier te lang duurt, probeer op martijn@openstreetmap.us