Cześć
Trwa budowa ulicy Przemysłowej w Busku Zdroju. Niestety nie mogę znaleźć jej na mapach ani planach. Zdjęcia z budowy załączam. Pytanie: gdzie znaleźć plany budowy tej drogi?
Cześć
Trwa budowa ulicy Przemysłowej w Busku Zdroju. Niestety nie mogę znaleźć jej na mapach ani planach. Zdjęcia z budowy załączam. Pytanie: gdzie znaleźć plany budowy tej drogi?
masz na myśli czemu nie ma jej w OSM? Jak tak to odpowiedź pozostaje taka sama jak w Wschodnia obwodnica Wrocławia - jeśli nikt jej w OSM nie doda to się w OSM nie pojawi.
Ludzie edytują w OSM hobbystycznie, jak chcesz to możesz się dołączyć.
Siema, dzięki za fotorelacje, spróbuje coś z tego skleić, pozdrawiam
EDIT: Zestaw zmian: 181583648 | OpenStreetMap - w razie nieprawidłowości prosze o kontakt, nie jestem tutejszy
Czemu landuse=construction, a nie highway=construction?
Jak chcesz to możesz poprawić, ale to chyba nie jest najistotniejsze
Akurat nie to miałem na myśli, w tym przypadku nie było nic wprowadzone. Nawet w proposed, był tam tylko teren zielony.
Ogólnie dziękuję za wprowadzenie drogi. Highway=construction jest tutaj w 100% na miejscu. Temat do zamknięcia
Już się bałem że napiszesz że teren pod drogę jest dopiero odhumusowywany, a drogi jeszcze nie budują xD
Spoko, starałem sie zachować slad co w przypadku nieznajomości terenu jest ciężkie
A pytanie, skąd wziąłeś przebieg drogi?
To głupie, ale to jest narysowane w 100% z fotorelacji, dlatego wkleiłem tu do wątku moją zmiane
Aktualizacja odnośnie budowy drogi. Jak się okazuje budowa zaczyna się dużo wcześniej i obejmuje większy teren. Dodatkowo zdjęcia budynków które powstały poniżej i wyburzonego domu oraz drogi krzyżowej.
Spróbuje później dodać, ale nie obiecuje. No chyba, że ktoś mnie poprzedzi ;)
Czy jesteś w stanie sprecyzować uwagą na mapie koniec przebudowy? Tylko tego brakuje mi do oznaczenia budowy
Więc sprawa wygląda tak: początek budowy jest oznaczony na mapie tak jak wstawiona jest uwaga. Koniec jest na ulicy korczyńskiej, tak jak zaznaczyłeś. Odcinek od owczarskiej do przemysłowej 10 jest przejezdny, jest tam tylko zdarty asfalt. Ostatnie zdjęcie które wstawiłem to jest właśnie początek budowy. Zdjęcia ogólne są ustawione tak że ostatnie to jest początek i później poruszam się na południe tą budową.
Pozdrawiam