Bruggetje over Binnendieze in Den Bosch

Sinds een paar weken is er een nieuw bruggetje gelegd over de Binnendieze. Het bruggetje ligt in het verlengde van het steegje Achter het Vuurstaal (zijstraat van de Hinthamerstraat) en sluit aan op de Zusters van Trierstraat op het oude GZG-terrein.

Is dit een oproep tot een map edit? Ik zou dan een Note aanmaken op de map met deze inhoud. Dan kan een handige (lokale) mapper dat oppikken en evt verwerken. Wel grappig: ik ben stomtoevallig afgelopen woensdag in Den Bosch met deze boottocht meegeweest (aanrader!), maar dit viel me niet specifiek op. En ik map meestal op wat ikzelf waarneem.
https://www.openstreetmap.org/?mlat=51.68955&mlon=5.30627#map=19/51.68955/5.30627

Vermoedelijk ben ik er nog deze week, ik zal er naar kijken.

Ik kom binnenkort ook wel weer in DB. Ik dacht even aan het (een nieuw) bruggetje naar de HTS-soos (45 jaar geleden) maar die was wat verder weg aan de Zusters van Orthenpoort :wink: (meestal wisten we ook niet waar we waren als we uit de soos kwamen :sunglasses: )

Het bruggetje vandaag verkend en ingetekend:
https://www.openstreetmap.org/way/964933433

Hat pad ná het bruggetje - dat aansluit op het “Zusters van Trierpad” - is inmiddels wél toegankelijk (het stond op access=no) maar nog wel “under construction”. Dat kan worden bijgewerkt als het terrein echt klaar is.


===
edit: 2e foto toegevoegd.