Brandstoffen vertalen naar de JOSM preset

Ik ben geen autobezitter, ik berijd zo’n kleine 60 jaar een fiets.

Bij het invullen van de JOSM preset voor amenity=fuel heb ik grote moeite datgene wat ik op mijn foto zie aan brandstoffen te vertalen naar die preset.
Kan een autobezitter hiervoor een lijstje geven? Of een link als die er is.
Maar ik zie vaak Euro in 2 smaken en Diesel in 2 smaken en geen idee waar ik nu precies de vinkjes moet zetten.

Om een paar voorbeelden te geven, ik heb nu een foto van Brand Oil in Enter met Euro, Euro X-mile, Diesel en Diesel X-mile en net ervoor Gulf met Euro loodvrij, Diesel, Autogas, challenger Euro 95, challenger Diesel

Bij voorbaat hartelijk dank.

Hi dvdhoven, je hebt wat houvast aan de prijzen, benzine was er in octan 95, loodhoudend, octan 98, klopvast met lood (duurder), lood is nagenoeg verdwenen (milieueisen en slecht voor de catalysator). Link http://members.upc.nl/h.hoften9/hoofdstukken/brandstoffen/brandstoffen_anwb.pdf of https://www.google.nl/search?q=benzine+soorten&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=woAqVcC6G9HjatPsgJgO&ved=0CCkQsAQ&biw=1366&bih=576 een aardig beeld van de brandstoffen. Vrijwel alle merk brandstoffen hebben dan ook nog een brandstof (diesel en benzine) met ‘zuinige claims’ door toegevoegde additieven. Dat is een deel van de verwarring.
De witte (Tango ed onbemande stations) verkopers hebben dat vaak niet en bieden slechts 2 of 3 soorten.

Bedankt, dat wordt nog een hele studie dan.

Hoi dvdhoven,

, nou je kunt ook op de site van de ‘Octan oil company’ kijken en dan bij stations, daar staat vaak ook welke brandstoffen je er kunt kopen, soms zelfs met prijzen.