Bag import

Hoe ga we om met BAG import met een BAG status ‘pand in gebruik’ en ‘industriele functie’ ? Deze tags trof ik aan op een verlaten Duitse bunker te IJmuiden http://www.openstreetmap.org/#map=19/52.45213/4.57027. IMHO kan die tag verdwijnen, tijdelijke gebruikers tellen denk ik niet mee net als de ‘functie industrie’ bij leegstand, verlaten zonder invulling. Bunkers die bij het museum in gebruik zijn kunnen de functie commercieel meekrijgen.

Wat is er in het bestemmingsplan geregeld, als een gebouw in het bestemmingsplan van een Gemeente een bepaalde functie wordt toegewezen, zal dat ook in Bag komen te staan, neem ik aan.
Of het nu leeg staat of niet. Dus eerst bestemmingsplan wijzigen dan worden de Bag gegevens gewijzigd.

Lijkt mij zo houden als het is.

Allroads,

, de BAG definities staan in een document, http://www.kadaster.nl/web/artikel/download/BAG-objectenhandboek-2009-inclusief-besluit-zorgcomplexen-2012-1.htm. Het komt denk ik in november in Utrecht wel ter sprake. Waar je helaas niet bent. Het is de basis van het BAG, met gemeentelijke interpretaties die zelfs plaatselijk verschillen. We zijn misschien wel wat vroeg, het kan anders nog jaren duren voordat alle registraties klaar zijn.